Rólunk

Signboard mockup psd on a wall

Cégtörténet

Az RGB Computer Kft. története egészen 2004-ig nyúlik vissza, amikor is cégünk az üzletünkben történő IT eszközök értékesítésére és szervizelésére specializálódott. Az eltelt közel két évtized során azonban nem csak az informatikai iparág változott, hanem mi is folyamatosan fejlődtünk és igazodtunk az új igényekhez. Ma már ügyfeleink vállalkozásának informatikai rendszerüzemeltetése és fejlesztése is napi feladatunk. Az elért eredményeket a szakértő kollégáink és a folyamatos tudásfejlesztésünknek köszönhetjük. Célunk, hogy ügyfeleinknek az informatikai területen a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és partnereinkkel hosszú távú és eredményes együttműködést építsünk ki. Az RGB Computer Kft. csapata mindig elkötelezett és lelkes, hogy új kihívásokat vegyen fel és segítse ügyfeleit a számukra megfelelő informatikai megoldások megtalálásában.

Amiben tudunk segíteni

Az RGB Computer Kft. az IT rendszer kialakításának szakértője, és teljes körű kivitelezést vállal kis, közép és nagyvállalkozások számára. Felmérjük ügyfeleink igényeit, majd a tervezéstől a telepítésen át az üzemeltetésig mindent elvégezünk. Szolgáltatásaink közé tartozik a rendszertervezés, rendszerintegráció, telepítés, karbantartás, és hibaelhárítás. Minden ügyfelünk személyre szabott megoldásokat kap, hiszen számunkra fontos az egyedi igény figyelembevétele. Portfóliónkban megtalálhatóak a laptopok, asztali gépek, nyomtatók, szerverek, adattárolók, szkenner-ek, hálózati berendezések, minden olyan eszköz, amely a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen.

Az informatikai rendszer kialakítása során kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeinek megfelelő egyedi megoldások kialakítására. Az előzetes konzultáció során megismerjük az üzleti folyamatokat és azok speciális igényeit, majd ennek alapján tervezünk egy hatékony, rugalmas és biztonságos rendszert. Az egyedi tervezés mellett lehetőséget biztosítunk az előre összeállított csomagok igénybevételére is, melyek az alapvető eszközöket és szoftvereket tartalmazzák.

csapat
blade-servers-close-up

Az informatikai rendszer kialakítása mellett fontos számunkra a rendszer folyamatos üzemeltetése és karbantartása is. Az üzemeltetési szolgáltatásaink magukban foglalják az adatmentést, a vírusvédelmet, az állandó felügyeletet és a problémamegoldást. Ezáltal biztosítjuk, hogy ügyfeleink mindig az aktuális technológiákhoz igazodó, zavartalan munkavégzési feltételekkel rendelkezzenek.

Hisszük, hogy a hatékony informatikai rendszer az üzleti sikerek kulcsa, ezért elkötelezettek vagyunk ügyfeleink magas szintű kiszolgálása mellett. Bízza ránk informatikai rendszerének kialakítását és üzemeltetését, hogy az Ön vállalkozása is sikeresen és biztonságosan tudjon működni!