Szolgáltatásaink

Rendszergazda szolgáltatás

Cégünk távfelügyelettel és helyszíni jelenléttel vállalja partnereink IT problémáinak hatékony megoldását. Rugalmasan alakítható szolgáltatásaink között található a havidíjas rendszerben vagy eseti alapon történő szoftveres és/vagy hardveres hibaelhárítás teljes körű ellátása.

Szakértőink felügyelik a vállalkozása IT hálózatát, szervereit, adattárolóit és felhasználói gépeit, figyelve a várható és aktuális meghibásodásokra vonatkozó jelzéseket, tárhelyproblémákat, valamint az egyéb rendszer- és hálózati eseményeket. Ezzel biztosítjuk a hatékony és megbízható működést, valamint a zavartalan üzletmenetet.

Bármilyen IT probléma merülne fel, szakértő csapatunk azonnal a helyszínre érkezik, vagy távolról elérhetővé teszi magát, hogy gyorsan és hatékonyan megoldja a problémát. Ügyfeleink biztonságát és elégedettségét mindig az első helyen tartjuk, így biztosak lehetnek abban, hogy nálunk a legjobb kezekben vannak rendszereik.

Biztonsági mentések kezelése, felügyelete

Az informatikai rendszerek adatokban gazdag világában a vállalatok számára létfontosságú a biztonsági mentések kezelése és felügyelete. Az adatok évtizedekre visszamenően képezik a cég vagyonát, ezért kiemelten fontos, hogy a rendszergazda szolgáltatás biztonsági mentési stratégiát dolgozzon ki, és az ütemezett karbantartások során folyamatosan ellenőrizze a mentési folyamatokat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az adatokra az emberi tényező jelentős veszélyt jelent. Lehet szándékos vagy véletlen törlés, zsarolóvírus okozta káresemény vagy egyszerű hibás kezelés is. A vírusvédelmi megoldások és a biztonsági mentési stratégia megfelelő alkalmazásával hatékonyan lehet védekezni ezek ellen. A rendszergazda szolgáltatás feladata, hogy a megfelelő biztonsági intézkedéseket alkalmazva biztosítsa az adatok folyamatos rendelkezésre állását, és a vállalatot védje az adatvesztés okozta károktól.

Archiválás

Cégünk számára fontos, hogy partnereink biztonságosan és hosszú távon megőrizhessék adataikat. Az adatok archiválására szolgáltatást kínálunk, amely garantálja az adatok elkülönített tárolását a rendszertől függetlenül. Az archiválási folyamat során kihasználjuk az LTO adatkazetták biztonságos tárolási lehetőségét, amelyekre napi szinten kiírjuk a partnereink által számunkra szolgáltatott adatokat és biztonsági mentéseket.

Az archivált állományok átadása és tárolása is része szolgáltatásunknak, így partnereink nem csak a megőrzés biztonságára, hanem a kényelemre és a gyors hozzáférésre is számíthatnak. Ha bármikor szükségük van az archivált adatokra, könnyen és gyorsan elérhetik azokat, hiszen biztosak lehetnek abban, hogy azok biztonságosan tárolódnak.

Tehát ha partnereink az adatok biztonságos és hosszú távú megőrzését kiemelten fontosnak tartják, akkor cégünk szívesen segít nekik ebben archiválási szolgáltatásunkkal.

Webshosting

Az online jelenlét nélkülözhetetlen az üzleti sikerhez, és mi ebben segítünk ügyfeleinknek. A domain regisztráció mellett a weboldalak tervezését és fejlesztését is vállaljuk, az egyszerű statikus oldalaktól kezdve az összetett dinamikus webalkalmazásokig. A weboldalakat reszponzív, mobilbarát kialakítással és SEO-optimizálással készítjük el, hogy azok elérhetőek és jól láthatóak legyenek a keresőkben és a különböző eszközökön.

Az e-mail szolgáltatásunk magában foglalja a saját domain alapú e-mail fiókokat is, amelyeket könnyedén lehet kezelni webes felületen vagy kliensalkalmazásokkal. A levelezési rendszereinket megbízható szervereken futtatjuk, és rendszeresen készítünk biztonsági mentéseket adatairól, hogy azok mindig védve legyenek.

Hálózatépítés

Szolgáltatásaink között szerepel az IT fizikai hálózatok tervezése és kiépítése, beleértve az optikai és rézkábelek (UTP, STP) szerelését, a WIFI hálózatok kiépítését, valamint az IT rack szekrények és kábelközpontok telepítését. Emellett vállaljuk kamerarendszerek kiépítését is, amely magában foglalja a kábelezést, kamerák felszerelését, beállítását és a rögzítőrendszer konfigurálását. Bármilyen hálózati feladat esetén, a legmagasabb minőségi színvonalat biztosítjuk ügyfeleinknek, így biztosak lehetnek abban, hogy hálózatuk mindig megbízhatóan működik majd.

Adatmentés - Adatköltöztetés - Adatvisszaállítás

Az adatmentés, adatköltöztetés és adatvisszaállítás szolgáltatások azért fontosak, mert a digitális adatok elvesztése vagy sérülése súlyos következményekkel járhat. Ezért vállaljuk az adathordozók mentését, amely biztonsági másolatok készítését jelenti az adatokról, így azok védelme érdekében. Ha pedig az adathordozó sérült vagy hibás, akkor szükséges lehet a helyreállítása vagy adatmentési klónozása.

Az adatköltöztetés szolgáltatásunk segítségével ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy az adatokat egy régi hardverről egy újabbra vagy akár felhőalapú tárhelyre áthelyezzék. Ez lehetővé teszi a szükséges frissítéseket és változásokat az IT rendszerben, miközben megőrzik a fontos adatokat.

Az adatvisszaállítás pedig akkor lehet fontos, ha az adatok elvesznek vagy sérülnek egy adathordozón. A szolgáltatásunk lehetővé teszi a sérült adathordozók helyreállítását, így az elveszett adatokat visszaállíthatjuk. Összességében tehát a szolgáltatásaink az adatok védelmét, biztonságos tárolását és helyreállítását szolgálják az ügyfeleink számára.

Kereskedelem

Munkatársaink az igényeket felmérve, szakmai javaslatokkal alátámasztott ajánlatot adnak az IT fejlesztést tervező partnereinknek. Ezen kívül üzletünkben széles választékkal rendelkezünk a legkorszerűbb hardver és szoftver termékekből, melyekkel segíteni tudjuk ügyfeleinket a hatékony és eredményes munkavégzésben. Mérnökeink segítségével már az igény felmerülésétől technikai segítséget tudunk nyújtani, és gyártói minősítéseink garantálják kollégáink folyamatos képzését, naprakész tudását és szakmai hozzáértését.

Nyomtató üzemeltetés - Havidíjas rendszerben

Partnereink számára tervezhetővé és kiszámíthatóvá tehetjük a nyomtatóik üzemeltetését, amely magába foglalja a kellékbeszerzést, alkatrészellátást, karbantartást, javítást és a cserék lehetőségét. Személyre szabott megoldásainkkal ügyfeleink költségei alacsonyabbak lesznek, és az erre a célra fordított kiadásaik elszámolhatóvá válnak. Így partnereink biztosak lehetnek abban, hogy nyomtatóik mindig hatékonyan működnek, és nem lesznek kellemetlen meglepetéseik a költségek terén.

Professzionális IT partnerre van szüksége?